fbpx

OVER MIJ

ALOHA!

Welkom bij mijn virtuele beach house, Rianne hier. Maar dat wist je vast al, dus laten we even focussen op wat relevantere zaken. Wie ik ben bijvoorbeeld, daarom ben je vast hier.

Ik ben een Strandmeisje, opgegroeid met de billen in het zand en daar zoveel mogelijk te vinden. Lukt dat niet in Nederland? Dan pak ik mijn spullen en vertrek ik lekker naar het buitenland. Ik ben een dierengekkie, sta regelmatig in het krachthonk en knuffel het liefst elke dag even met m’n familie. Ik ben, zoals ze dat mooi zeggen, een extraverte introvert. Je zult zien dat ik in calls veel praat, maar opladen doe ik lekker in m’n up op de bank, met een kleedje en een Marvelfilm. 

Mijn ervaring

Nog even een stukje geschiedenisles over mij ;-). Ik ben afgestudeerd in Tourism Management in Haarlem. Dat is alweer aardig wat jaren geleden, maar heeft wel het zaadje gepland voor het werk dat ik nu doe. Tijdens mijn studie ben ik een halfjaar naar Zweden geweest en heb ik in projecten en minors altijd voor de marketingkant gekozen.

Mijn werkervaring

Na mijn studie ben ik direct naar de Kamer van Koophandel gerold om mijn eigen bedrijf in te schrijven. Dat is inmiddels 6 jaar geleden. In die 6 jaar heb ik enorm veel mooie freelance opdrachten mogen doen, waarvan 80% in de reisbranche. Daarnaast heb ik ook periodes in loondienst gewerkt, bij o.a. Sunny Cars, Thomas Cook en P1 Travel

In deze banen heb ik verschillende petjes opgehad, van Content Marketeer tot Communicatiespecialist. Mijn rugzak zit daarom vol ervaring en kennis van zaken en ik weet zeker dat ik voor jou ook iets kan betekenen.

kvk-inschrijving

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.