fbpx

Content membership

als je meer uit je content wil halen

Ik geloof er met mijn hele hart in dat jij het beste bent in jouw verhaal vertellen. Je kunt nog zo’n goede copywriter of social media manager of wat dan ook inhuren: er is niemand die jouw verhaal zo goed kent als jij. Jij bént je onderneming. Jij lééft je onderneming. En da’s lastig om uit te besteden.

En ik snap dat je graag de touwtjes in eigen handen houdt als het om jouw bedrijf gaat. Maar ik snap ook dat je niet altijd overal even goed in kan zijn. Toch wil je alles uit je content halen, want je ziet de potentie.

Je bent op zoek naar feedback van een expert, iemand met een scherpe mening, een tikkeltje taalpurist en een frisse blik. Dat heb je ook nodig, want eh, hallo, die klanten komen niet vanzelf. Maar die volle focus op je content is het eerste wat erbij inschiet met je volle agenda. En laten we eerlijk zijn: je bent niet begonnen met je eigen business om ineens parttime marketeer te zijn.

Met mijn Content Membership heb je die scherpe blik wél, zonder dat het je onnodig veel tijd kost. En uiteraard met als doel om te groeien. Die droomklant te bereiken. Jouw verhaal on stage te zetten. Een baas te zijn in je bedrijf én je zichtbaarheid, met de touwtjes in eigen handen.

Herken je dit?

But what if you fly?

Jouw voordelen op een rij

Content that makes sense met jouw bedrijf en jij als ondernemer

Feedback, advies en een objectieve mening wanneer jij dat nodig hebt. Daar groeien we van.

De twijfels over je content kunnen de deur uit. Joe!

Je crusht je maandelijkse content, want je weet precies wat je verhaal is en hoe jij jouw impact duidelijk maakt.

Deze taalidioot zet alle spelfouten of kromme zinsspelingen buitenspel

Directe actiepunten waarmee je nieuwe stappen kunt maken, zodat meer mensen (en dus ook de ideale klanten) jou online tegenkomen.

We all need people who will give us feedback. That’s how we improve.

Bill Gates

Dit krijg je!

Jouw investering:

199* euro p/m bij 3 maanden

189* euro p/m bij 6 maanden

*excl. btw

Waar je Het Content membership voor kunt inzetten

In onze maandelijkse content call ben ik all yours. Je kunt denken aan;

  • Je contentkalender voor de aankomende maand bespreken en samen vullen. 
  • Feedback op gemaakte content
  • Bespreken van teksten, zoals je social copy of een nieuw blog, zodat het altijd aansluit bij jouw merk en doelen
  • Brainstormen over je aankomende lancering, zodat het een no-brainer wordt voor je klanten
  • Aanscherping van je merkverhaal, zodat je een business online zet waar je achter staat en zo jouw ideale klant aantrekt
  • Alle vragen die bij je spelen bespreken! Wil je meer interactie? Heb je moeite met jezelf filmen? Wil je een nieuw kanaal starten?
  • Doornemen van je maandelijkse statistieken, zodat je content blijft maken die bewezen werkt

Dit is voor jou als...

Je lekker gaat op je socials, maar toch een stok achter de deur wil.
De touwtjes hou je lekker zelf in handen, maar ik geef m’n ongezouten mening om jouw zichtbaarheid next level te brengen.

Je bent more than ready om je online zichtbaarheid aan te pakken
Deze coaching gaat niet alleen om slap lullen, maar ook hoe jij je koppie online zichtbaar maakt volgens je eigen regels. Niet lullen maar poetsen! 

Je hebt moeite om je content te onderhouden
In deze sessie reflecteren we op je content en kijken we vooruit. We kunnen zélfs je hele contentkalender voor de komende maand maken. Scheelt je een hoop!

Je maar een beetje doormoddert in je content
Consistency is key, maar het is ook wel lekker als je af en toe een piekie bereikt, toch? Even wat nieuws, een shock in je tijdlijn. Een frisse wind, in plaats van weer zo’n zelfde post over jouw business of waarom jij doet wat je doet. Wil je opvallen of niet?

Je bent niet vies van een beetje (scherpe) feedback
Want die kun je verwachten. Ik hou me niet in, kom met concrete tips en vragen die jou écht verder helpen. Moet je wel tegen kunnen ;-).

Dit is NIET voor jou als...

Je op zoekt bent naar iemand die jouw content maakt en beheert.
Bij mij heb jij zelf de touwtjes in handen! I’m your cheerleader, you are the captain.

Je een kant-en-klare strategie wil.
Dat is niet gepiept in een uurtje. Ik geef je richting, advies en houvast.

Je behoefte hebt aan business coaching. 
Wij werken samen aan je onderscheidende verhaal en hoe je dat naar buiten brengt, niet aan een strategisch business plan.

Je het niet zo serieus neemt en geen zin hebt in feedback.
Dat is zonde van onze tijd. Stel je open en ga ervoor, dat brengt je het meeste! 

Je van plan bent om simpele issues bij mij te droppen.
Uiteindelijk fix je zelf de issues, want ik wil dat jij de baas bent bent van je verhaal. Ik wil dat je zelf nadenkt en aan de slag gaat, maar natuurlijk ben ik je grootste fan (en grootste criticus ;-)).

Je direct pure omzet verwacht
Content is vaak niet direct een saleskanaal. Ik vind jouw intrinstieke motivatie, plezier en liefde voor je business net zo belangrijk. We gaan dus ook de mentale diepte in en ook dát is veel waard. Want weet je hoe makkelijk het verkopen is als je branding staat als een huis?

Jouw investering: 199 euro per maand
*excl. btw

Natuurlijk starten we met een kennismakingsgesprek en zit je niet direct eraan vast.
Overtuigd? Yes! Plan hieronder je kennismaking.

Wat ik al zei; consistency is key. Resultaten behaal je niet met een nachtje slapen. Daar gaat tijd overheen en met het Content Membership geef je het ook die tijd. Daarnaast weet je gewoon dat ik er voor je ben en geeft het je rust.

Ik ben een taalidioot die alles eruit haalt. Vind ik niet alleen leuk, maar ik ben er ook goed in. Maar dat betekent niet dat je in dit pakket eindeloze teksten kunt neerleggen bij me. In het pakket mag je tot 300 woorden op m’n bordje leggen. Alles wat daarboven zit ook, maar dan bespreken we even de investering hiervoor. 

Goed bezig! Maar ik hoor nog enige twijfel, klopt dat? Van feedback is nooit iemand slechter geworden. Gun jezelf dat nieuwe level, probeer het gewoon eens uit. Je wordt er nooit slechter van.

Omdat ik MEGA voorstander ervan ben om JOU je verhaal te laten vertellen. Kan ik wel doen, maar het is nooit zo puur als wanneer het van jouw hand komt. En dat merken je klanten ook.

Kan, maar ik raad je aan om te beginnen met minimaal 3 maanden. In 1 sessie kun je veel bespreken, maar echt resultaat boeken? Dat duurt wat langer en ervaring leert dat daar meerdere sessies overheen gaan.

In het adviesrapport dat je aan het begin van onze samenwerking ontvangt, check ik al je kanalen. Je socials, je website, misschien zelfs je emails als ik die kan zien. Ik geef je per kanaal wat fixes, geef voorzetjes om te verbeteren en speel je nog wat mentale boss attitude toe. Het bestaat uit zo’n 10 slides, afhankelijk van je kanalen.

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.