Webinar: Decoding your Design

Offline webinar

Decoding Your Design

Na het kijken van deze offline webinar heb jij je eerste stappen in Human Design gezet! Je snapt hoe je jouw chart moet lezen en hoe je ermee aan de slag kunt.

HUMAN DESIGN
01

OVER MIJ

Misschien ken je mij al, misschien ook juist helemaal niet. In any way: superleuk dat jij hier bent. Dat betekent namelijk dat ik jou mag gaan inspireren voor je business.

Content- en communicatie is een obsessie van mij. Ik vind het onwijs interessant hoe je de verbinding kunt aangaan met je klant, juist door jezelf te blijven. Geen gouden formules, killerstrategieën en verkooppraatjes, maar communicatie vanuit je hart. Mensen kopen van mensen, niet van bedrijf. 

Wil je meer weten over mij? Klik dan verder.

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.