De Connexxion heeft de strippenkaart jaren geleden uit het systeem gehaald, maar ik breng ze er gewoon weer in. Waarom? Omdat het soms gewoon fijn is om iemand te hebben die meedenkt, een tweede paar ogen over een social media berichtje te laten gaan of updates in je WordPress account te doen. Eigenlijk dus van die kleine dingen die maar een paar minuten hoeven te duren, maar waarvoor een offerte en een aparte factuur te tijdrovend is. Omdat niemand inefficiënt wil werken, kun je bij mij dus gewoon een strippenkaart inslaan.

Wat houdt dat precies in?

Een strippenkaart kun je voor 60, 120 en 180 minuten kopen. Vanaf dat moment kun je me voor kleine vraagstukken gewoon even een mailtje sturen en dat regel ik dan voor je! Afhankelijk van mijn tijd natuurlijk, daar kan ik dan weer niet mee toveren. Het aantal minuten dat ik aan je vraag/opdracht besteed heb, haal ik van je strippenkaart af. Je hoeft die administratie dus niet zelf te voeren. Natuurlijk stuur ik je zo nu en dan een update van hoeveel ‘saldo’ je nog hebt staan en kun je hier ook altijd naar vragen Zijn al je minuten op? Dan kun je natuurlijk gewoon een nieuwe kopen.

Het voordeel voor jou is dat het je veel werkt scheelt om een sparringspartner te zoeken, je werkt met iemand die je product/bedrijf kent en je hoeft niet weer aparte facturen te betalen. Easy! Zo houden we het makkelijk, laagdrempelig en leuk.

Weet je niet zeker of jouw vraagstukken geschikt zijn voor de strippenkaart? Just ask and we’ll figure it out. Is het toch nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je natuurlijk altijd even een mailtje sturen naar hello@riannevanbaarsen. Wil je toch liever samen aan een grote opdracht werken? Dan kun je hier al m’n diensten bekijken.

Tarieven voor een strippenkaart*

60 minuten     €50,00
120 minuten   €90,00
180 minuten   €140,00

* Alle genoemde bedragen zijn excl. btw, Op het gebruik van de strippenkaart gelden, aanvullend op de Algemene Voorwaarden de Voorwaarden Strippenkaart.

KvK: 69235996
Btw: NL223500665B01

Rianne van Baarsen – Freelance tekstschrijver, content marketeer,copywriter, redacteur, blogger in regio IJmond en Haarlem