Waar is jouw doelgroep? Waarschijnlijk waar ik ook ben en anders ga ik voor je op speurtocht. Als een rasechte millennial vind ik het namelijk heerlijk om de nieuwste platformen te testen en naar m’n hand te zetten. Soms met als gevolg dat ik het na een week weer verwijder, maar soms komt het ook in mijn dagelijkse systeem. Ik vind het in ieder geval maar wat interessant om m’n neus in nieuwe ontwikkelingen te steken. Ik word er helemaal blij van als er een Instagram Story met ‘Nieuw!’ staat, want dan is er weer iets anders waar ik mee kan puzzelen. Mijn uiteindelijke doel is om alle ingezette kanalen in één lijn te brengen, om zo jouw verhaal compleet te maken. Van Facebook tot Instagram, van LinkedIn tot aan Google+ en alle platformen die er nog aan gaan komen. C’est ne pas de problem. En tot daar aan toe mijn Frans.

Ik kan een social media strategie voor je opzetten om ervoor te zorgen dat jij in de toekomst helemaal in één lijn kunt werken en je niet druk hoeft te maken om de nieuwste trends. Maar social media gaat verder dan dat, dus ik ook. Ik creëer je posts, plaats ze en behoud je community voor een betrokken publiek. Een reactie hier, een likeje daar.. All you have to do is sit back and relax. Als je dat wil natuurlijk. Wil je puur weten wanneer voor jou de beste tijden zijn om berichten te plaatsen? Laat me dan de statistieken van je social kanalen analyseren om hier een duidelijk overzicht van te krijgen wat werkt en wanneer.

Kortom, voor social media kan ik het volgende voor je betekenen:

  • Social media analyse (Facebook, Instagram, Twitter)
  • Social media strategie/content kalender opstellen (incl. analyse van statistieken)
  • Social media content plaatsen
  • Community management

 

Stuur een mailtje naar hello@riannevanbaarsen.nl als je meer informatie wil of mogelijkheden ziet om samen te werken!

KvK: 69235996
Btw: NL223500665B01

Rianne van Baarsen – Freelance tekstschrijver, content marketeer,copywriter, redacteur, blogger in regio IJmond en Haarlem