Hoeveel scripties zal ik onderhand wel niet gelezen hebben op spelling? Ik vind het heerlijk. Don’t ask my why, maar ik word er gelukkig van om artikelen en teksten te controleren op spelling, grammatica, stijlfouten en lay-out. Om alles een stukje mooier te maken, dat is ten slotte mijn algemene levensdoel. Het grammar nazi leven.

Of het nou een korte of een lange tekst is, een social media bericht of een scriptie van tientallen pagina’s: count me in. Of misschien twijfel je wel over de structuur of de indeling van je woordspinsel?

  • Herschrijven van een bestaande tekst
  • Spellingscontrole (spelling, grammatica, stijlfouten)
  • Proeflezen
  • Redigeren (dus eigenlijk alles in één)

Ik werk hiervoor op basis van uurtarief en voor grotere documenten is eventueel een projecttarief mogelijk. Je kunt een mailtje sturen naar hello@riannevanbaarsen.nl voor meer informatie hierover!

KvK: 69235996
Btw: NL223500665B01

Rianne van Baarsen – Freelance tekstschrijver, content marketeer,copywriter, redacteur, blogger in regio IJmond en Haarlem