Achtergrond

Taal zit mij in het bloed, al van kinds af aan. Ik vond het leuk om te schrijven, was goed in spelling en sprong een gat in de lucht als we een dictee kregen op de basisschool. Op de middelbare sloot ik mij aan bij de jaarboekcommissie en startte ik mijn eerste blog, waar ik poëzie en korte stukken publiceerde.

Toen ik voor een halfjaar naar Zweden verhuisde, veranderde er veel. Ik begon als travelblogger voor We Are Travellers te schrijven en kwam er snel achter dat dat niet genoeg was: ik wilde meer. Dus was het tijd voor een eigen blog die ik in korte tijd snel heb laten groeien. Puur door er met volle overtuiging aan te werken, mezelf continu in te lezen over nieuwe onderwerpen en alle vlakken van social media te ontdekken. Het was dé manier om mijn passies (reizen, sport en schrijven) te combineren.

Na anderhalf jaar in dienst geweest te zijn als content marketeer in de reisbranche en na het behalen van mijn hbo-diploma heb ik mijzelf in het diepe gegooid en ben ik als freelance tekstschrijver & content marketeer aan de gang gegaan. Voor mij is dit namelijk ideaal om mijn werk met reizen te combineren, maar ook om mijn creativiteit op diverse vlakken uiting te geven. Zo houd ik het gevarieerd en blijft het altijd leuk. Als ik ergens energie van krijg, dan is het wel van het inspireren van mensen en van het creëren van de mooiste content. Die creatieve gedachten die 24/7 kriskas door mijn hoofd schieten zet ik dan ook maar al te graag voor je in!

Je kunt hier mijn eerdere opdrachtgevers bekijken. Benieuwd naar het totaalplaatje van mijn werkzaamheden? Die vind je op de homepage.